| Hjem | sykdom | Mat Beverage | Helse | familie | Fitness |
  • Hvordan trene med Puls Sykling

Pulsen er antall ganger hjertet trekker seg sammen og presser blodet gjennom sirkulasjonssystemet. Sirkulasjonssystemet svarer til økt aktivitet ved å øke pulsen, for å levere mer oksygen til muskelcellene. Regelmessig aerob trening reduserer din hvilepuls og pulsen under fysisk anstrengelse. Regelmessig trening øker også din maksimale hjertefrekvens, eller MHR. Bestemme din maksimale hjertefrekvens og bruke den som en guide mens engasjerende i sykling treningsøkter kan gi deg beskjed når du er over-trening, og kan gjøre for mer presis intervalltrening. Instruksjoner
    en

Bestem din MHR ved å delta i moderat tempo warm-up sykling i 15 minutter på en ganske nivå stigning. Bytt til en svak skråning og stadig øke innsatsen hvert minutt i 5 minutter. På slutten av de 5 minuttene bør du ikke være i stand til å sykle fortere. Sprint i 15 sekunder, stående hvis du må, så stopp. Sjekk pulsen din umiddelbart ved å telle antall slag i 30 sekunder, og doble det tallet for MHR din.
    2

Delta i en lengre sykkeløkt på 65% av MHR din på den første dagen av sykkelturen treningsuke. Sykling på 65 prosent av MHR din er kjent som en recovery ride.
    3

Cycle nærmere MHR din for en lengre økt på den andre treningen dagen i uken. Målet for en hjertefrekvens som best matcher typen sykling hendelsen du trener for. For avklaring, ville utholdenhet-orienterte sykling hendelser krever en lavere hjertefrekvens mål enn en speed-orientert hendelse, selv om begge typer arrangement vil kreve å jobbe på ikke mindre enn 70 prosent av MHR din på denne dagen.
    4

Cycle ved høy intensitet, 73-80 prosent av MHR din, for en kortere periode på tre av de fem resterende dagene. Disse tre høy intensitet dager bør vekslende, med en dag mellom hver.
    5

Cycle på ulike priser for ulike intervaller på en av dagene i mellom tre høy intensitet dager.

Start med å sykle på 65 prosent av MHR for å varme opp. Øk til hvor som helst 73-80 prosent av MHR din i 20 minutter, etterfulgt av 5 minutter ved 84-90 prosent av MHR din. Deretter veksler mellom tre korte intervaller på 90 prosent av MHR din og tre korte nedvarming på 60-65 prosent av MHR din.

Cycle på 84-90 prosent av MHR din i 5 minutter, etterfulgt av 20 minutter med sykling på 73-80 prosent av MHR din, så slutter med en lang kjøle ned på 65 prosent av MHR din.