| Hjem | sykdom | Mat Beverage | Helse | familie | Fitness |
  • Hvordan å fullføre en 800 Meter Race

Fullfører en 800-meter løp krever en spesiell kombinasjon av fart og utholdenhet, siden hendelsen oppfordrer løpere til sprint for to all-out runder. Hvis du har trent hardt, kan noen taktiske hensyn hjelpe deg å lykkes i et 800 meter løp, i stedet for å bli forlatt av flokken. Instruksjoner
    en

Start ut fort - men ikke for fort. Fordi 800 meter løp er så kort og rask, løpere tendens til å holde tett gruppert sammen. Du trenger å komme ut raskt nok til å etablere en god posisjon. Du ønsker ikke å kjøre veien på utsiden av sporet, men du også ønsker ikke å bli fanget på innsiden der du ikke kan gjøre et trekk. Målet for et komfortabelt hardt første runde hvor du kan flytte opp lett, og du bør være i en god posisjon for andre runde -. Hvor rittet virkelig begynner
    2

Speed ​​opp med å flytte inn i andre runde . Prøv ikke å passere på en tur, men gjør ditt første trekk rett rundt 400-meteren i løpet. De fleste løpere vil gå ut for hardt i første 400 og uunngåelig bremse ned for tredje 200 meter av løpet. Dette er en fin tid å flytte opp og sette deg i posisjon til å sparke på homestretch. Husk at løpere vanligvis bare kommer til å gjøre to store trekk i et løp, så flytte opp klokt og holde kontroll.
    3

Kjenn dine styrker. Hvis du er mer av en utholdenhet runner, starte din kick før du kommer til de siste 200 meterne, spesielt hvis du er i et felt av løpere med gode spark. Prøv å få litt avstand på pakningen før alle andre trekk, og hold på så lenge du kan før mållinjen. Hvis du er en rask sprinter, sette deg nær fronten med ca 200 meter å gå slik at etter den siste sving er du i posisjon til spurten om seieren.
    4

Sprint hele veien gjennom mållinjen. Mange løpere trekke opp i underkant av mållinjen, en spesielt dårlig vane i korte, raske løp som den 800-meter. Hvis du er i et stramt pakke kanter det ut for mållinjen, holde presser deg utover linjen, kaste tilbake armene og stikke ut brystet for å gi deg selv en fordel i etterbehandling først.
    5

Kjør ditt eget løp. Kanskje er du i en ubalansert felt av løpere der du er vesentlig bedre eller verre enn de fleste av konkurrentene. Hvis det er tilfelle, kan du bruke disse prinsippene i racing den 800 meter for å lede din rase strategi. Begynn med en solid, komfortabelt harde 400 meter, plukke opp tempoet litt på 400 meteren, og sprint så hardt du kan med 200 meter å gå. At strategien bør sette deg opp for å fullføre en god 800-meter løp, uavhengig av konkurrentene.