| Hjem | sykdom | Mat Beverage | Helse | familie | Fitness |
  • Hvordan trene for en 800 meter løp

Det tar virkelig en spesiell type runner å håndtere straffene senket for ut av den 800 meter løp. For de som har det som trengs, avhenger suksess i stor grad på trening og condition. Du må holde deg i optimal stand, og du må trene hardt for å tåle de fysiske kravene som de 800-meter løp steder på deg. Hvis du tror du har fart og utholdenhet til å fullføre dette løpet, bruk denne korte guiden for å lære hvordan du skal trene for det .. Du trenger
    Gode joggesko
    spor eller Level Road
    ankel vekter
    Vis flere instruksjoner
    en

Det første trinnet i treningen din for 800-meter løp er å vite hva slags løper du er. Sprintere har stor hastighet, men ha en tendens til å brenne ut før slutten av løpet. Utholdenhet løpere kan gå distansen, men ikke alltid har nok fart til å holde tritt med resten av gjengen. Det finnes også "All Purpose" løpere, som kan håndtere omtrent alt du kaster på dem. Det er viktig å vite hva slags løper du er, slik at du kan endre din trening rutine på en måte som spiller opp dine styrker og arbeider med å forbedre dine svakheter.
    2

Forstå at trening er spesifikk for løperen. Det er, selvfølgelig, generell opplæring elementer og rutiner som kan brukes av alle løpere. Imidlertid er hver løper annerledes, og hver vil reagere ulikt på 800-meter løp. Derfor er det viktig for hver løper for å skape en trening rutine som er spesifikk for hans eller hennes behov. Forstå at noen opplæring rutine du lese om er rett og slett en guide-hvis det skatter kroppen din for mye, så lette tilbake på trening, eller om du synes det er for enkelt, så intensivere treningen din. Arbeid den rundt dine egne styrker og svakheter, og gjøre det til en rutine som kan forbedre din kjører evner.
    3

Bruk anaerob trening system som en del av treningen for den 800-meter løp . Dette systemet bruker flere repetisjoner av 40-90 sekunder. Hver repetisjon er en høy intensitet løp, og lærer kroppen din å slå på fart og sprint, selv om kroppen din kan bli mindre oksygen enn den ønsker. Spør en coach eller trener å bruke en stoppeklokke til annen din sprint før du har spurtet for 40-90 sekunder, så ta en 90 - til 180 - = andre pause, deretter sprint igjen
    4

Bruk. aerobic trening system som en del av opplæringen for den 800-meter løp. Den aerobe systemet bruker repetisjoner som varer 3-5 minutter. Hver repetisjon er et kontrollert løp på løpere maksimalt oksygenopptak. Den maksimale oksygenopptak er normalt definert som det maksimale tempo at en løper kan opprettholde for en 12-minutters kjøring. Så det kan ikke være den raskeste at noen kan kjøre, men den raskeste som kan opprettholdes over tid. Ta dette tempoet og gjentatte ganger kjøre den for 5-minutters repetisjoner, med en kort pause mellom hver repetisjon.
    5

Schedule en treningsøkt rutine. Når du har kommet opp med en rekke aerobe og anaerobe treningen går, planlegger en rutine for en intensiv trening. Du bør gå gjennom intensive treningen tre dager i uken. Hvis du begynner å føle at du kan fullføre rutinen enklere enn du kunne før, steg opp enten antall repetisjoner eller tempoet /klokkeslett for repetisjoner for å gjøre det mer utfordrende.
    6

Prøv å jogge minst to ganger i uken. Ideelt sett gå i mellom dagene i ditt intensiv trening. For eksempel kan du gjøre ditt intensiv trening på mandag, onsdag og fredag, og deretter gjøre jogging på tirsdager og torsdager. Du kan velge å bruke ankel vekter for å bidra til å styrke leggmusklene, men dette er i stor grad et spørsmål om personlig preferanse. Du bør forsøke å jogge 1600 til 2400 meter for å bygge utholdenhet for den raske 800-meter løp du trener for.