| Hjem | sykdom | Mat Beverage | Helse | familie | Fitness |
  • Hvor stor andel av treningen bør være i din Target Heart Rate?

Target puls måler intensiteten i treningen ved å måle hvor hardt hjertet arbeider. For de fleste individer, det er den mest effektive måten å finne ut om du jobber hardt nok for å få kardiovaskulære fordeler og nå dine fitness og vekt-tap mål. En trygg aerobic trening bør inneholde en varm-up, trening periode og nedkjøling. For å maksimere de helsemessige fordelene, bør hele treningsperioden utføres i ønsket pulssone. Hvis du har fullført en fem-minutters oppvarming og nedkjøling og 30 minutter på målet ditt hjerte rate, ville 75 prosent av treningen må være ferdig i din pulssone. For lengre treningsøkter, kan du kanskje fylle ut så mye som 85 prosent i din pulssone. Grunnleggende Workout Informasjon

En varm opp og kjøle ned periode på fem til ti minutter hver er viktig å la musklene temperaturen øker og kjøle seg ned sakte. Dette gjør at kroppen kan tilpasse seg det arbeidet som er i ferd med å begynne og gå tilbake til normal mens redusere din skaderisiko. Denne delen av treningen bør tillate pulsen å gradvis øke eller redusere og trenger ikke å være ferdig på målet ditt hjerte rate.
    Aerobic Exercise Anbefalinger

praksisperioden bør bestå av aerobic aktivitet valgfrihet innenfor din pulssone. The American Heart Association anbefaler minimum 150 minutter per uke. Disse øktene kan bli brutt ned i 10-minutters økter for de som starter trening, med helsemessige problemer som påvirker deltakelse, eldre voksne eller de kort tid. Det er viktig å merke seg at å delta i 30 -. Å 60-minutters aerobic økter på målet hjertefrekvens vil høste større fordeler enn å delta i kortere økter eller arbeider ved en lavere puls og intensitet

Finne Target Heart Rate hvordan finne pulsen på enten halsen eller håndleddet.

Cleveland Clinic.com anbefaler en target puls på 60 til 80 prosent av din maksimale hjertefrekvens skal opprettholdes for varigheten av opplæringsperioden. For å beregne målet hjertefrekvens, trekker du alderen din fra 220 for å få maksimal hjertefrekvens. Målet hjertefrekvens fastsettes ved å multiplisere den maksimale hjertefrekvensen med ønsket prosent rekkevidde. En 30-åring ville ha en maksimal hjertefrekvens på 220 minus 30, eller 190 slag per minutt. Et mål puls for en 30-åring for moderat intensitet trening ville bli bestemt ved å multiplisere 190 med 0,60 og 0,80, eller 114-152 slag per minutt.
    Tilleggsinformasjon

alltid overvåke hjertefrekvens under treningen. Selv ett minutts hvilepause vil dramatisk redusere pulsen og ikke gi en nøyaktig vurdering av hvor hardt kroppen din fungerer. Alltid snakke med legen din før du begynner på et treningsprogram, og sikre at du ikke tar noen medisiner som kan dempe hjertefrekvensen respons. Overvåk toleranse å trene, og ta kontakt med legen din dersom du plutselig eller alvorlig pustebesvær, smerter eller svimmelhet.